God Onsdags Kväll :)

Sista dagen är redan arbetad och nu börjar havandeskapspenning tiden - får se vad den har att erbjuda mer än vila och 80% av lönen.

Vi har precis avnjutit marängswich (stavas?) här hemma, en riktig kaloribomb med glass, chokladpudding, maränger, banan, smarties och chokladsås. Mmmm så gott det var!

 

Hahaha, så såg vi ut! Glupska och hungriga!

Felet är faktiskt Hanna Graafs, för hon började skriva om denna mycket goda rätt i sin blogg häromdagen. Och berättade att hon varjedag åt det när hon var gravid.
Helt plötsligt skrek min gravida kropp också efter det :)

Efter jobbet idag var jag hemma hos Mamma och fikade. Jag beklagade mig över att kläderna börjar sina i garderoben nu när man bara blir större och större. Med mig hem sen hade jag en påse med massa koftor. Det kallar jag en snäll mamma! Hon har så mycket kläder den, så hon hade kunnat ge mig hälften av sin garderob i alla fall. Tack!

Nu sitter vi och lyssnar på den sedvanliga spellistan på spotify, och skall väl dra ner oss i soffan en stund innan läggdags...

Kommentarer
Skrivet av: Sarah

Mums det såg gott ut! Skönt att du har fått gå på havandeskap! Själv väntar jag fortfarande på besked ifrån Fkassan... Dom är ju inte kända för att vara snabba ;)

Datum: 2010-02-24 Tid: 19:55:06 Bloggadress: http://gravidasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0